Over project MOED

Het project en daarmee de opleiding is van start gegaan met een intake van in totaal 17 mogelijke kandidaten – die uitvoerig zijn gescreend. Hieruit zijn in totaal 9 kandidaten gekomen die een plek hebben gekregen in het project als ‘Energiearchitect in opleiding’.
Alle kandidaten hebben overigens een ‘certificate of competence’ gekregen met de resultaten van de intaketest die zij hebben gemaakt. Dit geeft een hoogwaardig competentieprofiel weer dat zeker van nut zal zijn in hun verdere zoektocht naar een baan – dus ook de kandidaten die uiteindelijk geen plek hebben gekregen zijn vooruit geholpen en hebben concrete opbrengst uit het traject.

De opleiding is inmiddels in volle gang, deelnemers hebben 2 dagen per week les en zijn de rest van de week ondergebracht bij een van de volgende bedrijven: Sunburst, Hoppenbrouwers, FD Architecten, Van Wylen. In aanvulling (omdat we met meer kandidaten werken dan de oorspronkelijk geplande 7) heeft ook MOED een koppel Energiearchitecten ter beschikking, die worden ingezet in een project omtrent gemeentelijk vastgoed. De werkzaamheden van het koppel bij MOED verschillen niet van de werkzaamheden van de andere energiearchitecten.

 

 

Zie ook:

De werkgevers

De energiespecialisten in opleiding

Samenwerkende partners