Cornel-1Ik heb de ambitie om eerlijke architectuur te creëren.

Samen met de opdrachtgever op zoek naar de oplossing voor nu en de toekomst.
Dit probeer ik te bereiken door analytisch en gestructureerd denken en werken in het ontwerp en het ontwerpproces. Hierdoor kan ik de meest complexe ontwerp-opgaven vertalen waarin de vormgeving en de mens centraal staan, met als uitgangspunt duurzaamheid en energiezuinig. Nieuwbouw of renovatie van bestaande gebouwen, uitbreiding of herbestemming.

Om dit te bereiken volg ik de opleiding tot energiespecialist, zodat ik mijn opdrachtgevers optimaal kan adviseren bij hun keuzes tijdens hun bouwproces. Niet alleen de vormgeving maar ook het vraagstuk van de energiebalans is hierbij de basis. Oriëntatie (zon), ventilatie, isolatie en installatieoplossingen zijn de meest belangrijke ingrediënten, maar ook samenwerking in en met de omgeving.

Samen met mijn ervaring op het gebied van architectuur, zorgcentra, datacenter, kantoren, utiliteit, woningbouw, appartementen, particuliere woningbouw en verbouw ontstaat een ijzersterk concept voor de toekomst:  Passief Huis,  Actief Huis,  Nul-op-de-meter ………………Duurzaam