HarrieIk ben Harrie van de Ven, heb 28 jaar werkervaring waarvan 26 als uitvoerder in de bouw. Degelijk bouwen met lage exploitatiekosten  en vooral energiezuinig en comfortabel zijn prioriteiten waar ik voor wil gaan maar waarvoor altijd te weinig budget was. Tegenwoordig is dat niet meer zo, een compact en goed geïsoleerd ontwerp met de juiste oriëntatie op de zon en moderne installaties levert energie op, verdient de extra stichtingskosten binnen enkele jaren terug en is zo comfortabel dat de gebruikers er energie van krijgen. Bovendien wordt ons milieu er ook beter van met minder co2 vervuiling en verbruik van fossiele brandstoffen.

Vandaar dat ik heel blij ben met dit omscholingstraject naar “energiearchitect”. Ik wist al heel veel van bouwen:  scholen, bedrijfsgebouwen, kantoren, zorginstellingen, appartementen heb ik veelvuldig in uitvoering gehad. Nu weet ook steeds meer over hoe ze energiezuinig aangepast of gebouwd kunnen worden. In mijn persoon vind U de ideale adviseur om uw energieadvies te geven in combinatie met onderhoudsplanning of voor nieuwbouw en ben tevens de persoon om te begeleiden zodat het ook goed wordt uitgevoerd.

Kies voor de voordelen van lagere energiekosten, gestructureerd onderhoud, comfort en kostenbesparing, kies voor iemand die de aannemerij kent voor iemand die het eenvoudig kan uitleggen kies dan voor mij.