DNI9172C2

Beste lezer, welkom op mijn persoonlijke pagina. Graag zou ik mezelf eerst even aan u willen voorstellen.

Mijn naam is Paul Sofian Stoffels en op dit moment 34 jaar. Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Dongen. Op dit moment volg ik de opleiding tot Energiespecialist. Met een gedreven en gemotiveerd team van collega’s proberen wij het maximale uit elke dag te halen zodat wij u nu en in de toekomst duurzaam van dienst kunnen zijn.

Mijn werk ervaring ligt voornamelijk in de techniek. Als jong broekie ben ik begonnen bij Electric Engineering, hetgeen later Getronics is geworden en nu KPN is. Daarna heb ik een periode in de detailhandel gewerkt in de consumentenelektronica waarin ik naast productkennis veel ervaring heb opgedaan in de service, dienstverlening en klantcontact. Na een enorm leuke tijd ben ik me elders gaan oriënteren en maakte ik kennis met het projectmanagement. Dit heb ik jaren gedaan in de IT en elektrotechniek wat me een groot inzicht heeft gegeven in mensen, processen en organisatie in de breedste zin van het woord. Na nog wat kortere dienstverbanden bij andere werkgevers merkte ik aan mezelf dat het tijd werd om iets nieuws op te pakken waar ik als persoon ook 200% achter sta. Een baan waar ik met hart en ziel mezelf in kan ontwikkelen en een baan waarbij ik meer kan doen als alleen geld verdienen.

Met andere woorden zocht ik een baan met inhoud waar ik mijn huidige kennis en competenties kan gebruiken en waar ik een positieve bijdrage kan leveren voor de samenleving. Duurzaamheid heeft me altijd aangesproken en deze term heeft in de afgelopen tijd op veel gebieden invulling gekregen waarbij mijn achtergrond een zeer mooie basis bied. De opleiding is door de Stichting MOED enorm breed ingezet. We zitten niet alleen met onze neus in de boeken maar bezoeken ook alle relevante beurzen in binnen en buitenland voor product en ontwikkeling kennis, mengen we ons in nieuwe en bestaande duurzame projecten en lopen we stage bij top werkgevers zoals de firma Hoppenbrouwers uit Udenhout. Omdat wij als energiespecialisten niet werken met oogkleppen op en onszelf niet laten beperken kunnen wij u op een eerlijke manier onafhankelijk adviseren en wegwijs maken in de grote en groeiende wereld van duurzame oplossingen en dit alles doen we ook nog eens met veel plezier!

Ik hoop u in de toekomst nog eens persoonlijk te mogen ontmoeten en kijk gerust verder op de site om te zien wat wij u nog meer kunnen bieden.

Hartelijke groet,

Paul Sofian Stoffels

Energiespecialist (in opleiding)